Upgrade naar WordPress 2.7

Wordpress Reactie toevoegen

Zojuis heb ik op deze site de upgrade naar WordPress 2.7 uitgevoerd. In het admin scherm is veel veranderd en het is allemaal wat overzichtelijker en sneller geworden. De nieuwe navigatie zal wel even wennen zijn. Ik denk dat ik mijn andere WordPress sites ook snel upgrade, zodat ik niet te lang met twee verschillende admin schermen zit te werken. Als het goed is, zal het vanaf deze versie mogelijk zijn om WordPress automatisch te laten upgraden. Dat zal een hoop tijd besparen bij het updaten en is wat mij betreft een groot pluspunt van WP 2.7 singulair for asthma.

Bij het updaten viel me op dat WP 2.7 een nieuwe regel bevatte in wp-config-sample.php:

define(‘AUTH_KEY’, ‘put your unique phrase here’);
define(‘SECURE_AUTH_KEY’, ‘put your unique phrase here’);
define(‘LOGGED_IN_KEY’, ‘put your unique phrase here’);
define(‘NONCE_KEY’, ‘put your unique phrase here’);

Het gaat om de laatste regel NONCE_KEY. In mijn oude wp-config.php bestand stond deze regel nog niet. Ik heb even op het WordPress forum gekeken en daar wat meer info gevonden over NONCE_KEY (zie de derde post van die thread). Het toevoegen van deze nieuwe secret key zorgt dus weer voor een iets betere beveiliging.

Via de generator van WordPress heb ik een NONCE_KEY laten genereren en deze toegevoegd aan mijn wp-config.php bestand. De keys die ik al had heb ik gewoon laten staan. Vervolgens is de upgrade zonder problemen uitgevoerd.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
Tags: ·

Geef een Reactie

WP Theme & Icons door N.Design Studio · Vertaling door Websitevision · Geldig XHTML en CSS
Berichten RSS Reacties RSS Log in