Handige Tool: Secunia Personal Software Inspector (PSI)

Tools Reactie toevoegen

Op het <a href="http://secunia useful source.com/blog/35/” target=”_blank”>blog van Secunia wordt de 1.0 (Final) release van Secunia Personal Software Inspector (PSI) aangekondigd.

Secunia PSI scant je PC en controleert of er nieuwe versies van geïnstalleerde software beschikbaar zijn. Vaak kun je vervolgens in PSI via een directe downloadlink meteen de patches en nieuwe versies downloaden.

PSI maakt het up-to-date houden van geïnstalleerde software een stuk eenvoudiger. Zojuist vond hij op mijn PC bijvoorbeeld een onveilige versie van Adobe Air en kon ik dit programma met een paar drukken op de knop updaten. Zelf probeer ik ook wel in de gaten te houden of ik de meest recente versie gebruik van geïnstalleerde software, maar je ziet toch een hoop dingen over het hoofd. Bovendien blijven er zelfs na een update regelmatig oude, onveilige bestanden op de PC staan. Dat heb ik bijvoorbeeld gezien bij Java en Flash installaties.

Al met al is Secunia PSI een erg nuttig programma dat ook nog eens gratis te downloaden en te gebruiken is.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
Tags: ·

Geef een Reactie

WP Theme & Icons door N.Design Studio · Vertaling door Websitevision · Geldig XHTML en CSS
Berichten RSS Reacties RSS Log in