Openstelling Adsense for Domains

Google Adsense Reactie toevoegen

Het advertentieprogramma Adsense for Domains wordt opengesteld. Adsense uitgevers in Noord-Amerika kunnen als eerste profiteren van de expansie van het programma. Later zal het programma verder opengesteld worden en kunnen uitgevers uit andere landen ook deelnemen.

Adsense for Domains is een reclamedienst van Google die gebruikt wordt voor het exploiteren van geparkeerde domeinnamen. Dit zijn domeinnamen die geregistreerd zijn, maar die niet gebruikt worden voor een site met inhoud. Vaak worden op deze nog niet ontwikkelde domeinen advertenties getoond aan bezoekers op het domein. Meestal wordt per klik betaald. Adsense for Domains is één zo’n reclamedienst, andere bekende spelers op deze markt zijn Sedo en Namedrive.

Adsense for Domains bestaal al langer, maar was alleen beschikbaar voor uitgevers met een groot aantal geparkeerde domeinnamen. Met deze openstelling valt de limiet weg en kunnen uitgevers met een minder aantal domeinen ook bij deze advertentiedienst terecht.

De sites waarop de advertenties getoond worden, moeten wel voldoen aan een aantal voorwaarden.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
Tags: ·

Geef een Reactie

WP Theme & Icons door N.Design Studio · Vertaling door Websitevision · Geldig XHTML en CSS
Berichten RSS Reacties RSS Log in